2017. október 31., kedd

Újra 40 reggel Jézussal - 2017. november 13-december 22 - NAGYON SZÉP TAPASZTALAT

Kedves Testvérek!

Szeretettel közöljük veletek, hogy november 13-án újra indítjuk a 40 reggel Jézussal programot. Ez év tavaszán megvalósítottuk sok testvér áldására és örömére. Az első napokban hatezernél is többen megnyitották az oldalt, a végére beállt a napi 500 résztvevőre. Mivel többen kimaradtak, és sokan lemorzsolódtak, úgy döntöttünk, hogy megismételjük. Annál is inkább, mivel az olvasmányok anyaga könyv formájában is megjelent az Advent Kiadóban, ami nagy segítséget jelent a bekapcsolódni vágyóknak. Itt lehet megrendelni, hogy kéznél legyen a program kezdetére: http://adventkiado.hu/napi-ahitatok/2325-40-reggel-jezussal.html

A napi olvasmányokat megtaláljátok a http://40reggeljezussal.blogspot.hu/ oldalon

A következő sorokban egy nagyon szép tapasztalatot olvashattok, ami szervesen kapcsolódik a tavaszi 40 reggel Jézussal programhoz.

6-7 évvel ezelőtt, épp fizetni akartam a benzinkútnál, amikor egy hölgy felhívott telefonon és közölte, hogy interneten adventista előadásokat hallgatott, több könyvünket elolvasta (Jézus élete, Nagy küzdelem, Jézushoz vezető út stb.), és kérdezni szeretné, hogy Egerben vagy környékén van-e adventista gyülekezet, hogy elmenjen oda. Mondtam neki, hogy Egerben van, de előbb elküldeném hozzá a gyülekezet lelkészét és aztán közösen megbeszélnék, hogy mikor jöjjön el a gyülekezetbe.

Úgy kerültünk kapcsolatba vele, hogy már majdnem minden adventista hitelvet ismert. Elkezdett járni a gyülekezetbe, és a lelkésszel felkészültek a keresztségre, de munkahelyi szombatproblémák miatt elmaradt a keresztség, és a gyülekezetbe is már nagyon ritkán jutott el. Egy időben úgy próbálta megoldani a kialakult helyzetet, hogy újra szorosabbra fűzte kapcsolatát a Katolikus Egyházzal.

Ebben az évben március végén elindítottuk a 40 reggel Jézussal programot az interneten, amibe ő is bekapcsolódott. A program folyamán mélyen érintette őt a Szentlélek és eldöntötte, hogy megkeresztelkedik. Újra átismételték a keresztségi tanításokat, és szeptember első szombatján keresztség által szövetséget kötött Istennel.

Hatalmas élmény volt a keresztségi bizonyságtétele, amikor csillogó szemekkel beszélt Istenben való hitéről és az Istennel szerzett személyes tapasztalatairól.    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése